Den engelske avis, Birmingham Live, kan rapportere, at Philippe Coutinho har fortalt Manchester United, at de bør overveje at købe ham fri af kontrakten med FC Barcelona.

AF: EMIL PLOVGAARD

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho er absolut ikke faldet til hos FC Barcelona. Derfor har de engelske medier vinteren over skrevet om et fremtidigt skifte til Manchester United. Her ses han under en Champions League-kamp mod Inter i efteråret. Foto: David Ramos/Getty Images

Den brasilianske offensivspiller har fortalt en række spillere hos Manchester United, at han i fremtiden gerne vil tørne ud på Old Trafford.

Den tidligere Liverpool-stjerne er efter sigende dybt utilfreds i Spanien, og han søger at vende tilbage til engelsk fodbold snarest muligt.

Coutinho har været stærkt kritiseret for hans præstationer i de seneste kampe for FC Barcelona, og det virker absolut ikke til, at han er faldet til i Barcelona. Hverken i byen eller i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Skulle have erstattet Neymar: Præstationerne er udeblevet for Philippe Coutinho

I vinteren 2018 skiftede han til den catalanske klub for 145 millioner pund. Det var planen, at han skulle erstatte Neymar. Indtil videre har han dog ikke formået at imponere på Camp Nou.

I vinterens transfervindue gik der også mange spekulationer om, om han skiftede til Manchester United. Det blev dog ikke til noget. Nu er netop Manchester United igen nævnt som en mulig arbejdsgiver for Philippe Coutinho.

I den engelske Premier League har brasilianeren dog før bevist sine evner, og det er derfor, at han er så eftertragtet i både Manchester og Liverpool.

Før skiftet til Liverpool i 2013, tørnede han ud for Inter Milan. Han startede hos Vasco da Gama, hvor han spillede frem til 2008. Du kan læse meget mere om Philippe Coutinho her.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjernen Jadon Sancho AFSLØRER: Disse to mennesker ser jeg mest op til