af: Emil Plovgaard

Fodboldspillere i nutidens verden må finde sig i lidt af hvert. Det måtte Stefano Sturaro fra Juventus FC sande, da han fik en stikpille fra en 12-årig dreng fra Napoli på det sociale medie, Instagram.

Sturaro har vundet Serie A tre gange med Juventus, og han burde holde sig for god til at svare igen på små drenges chikane.

LÆS OGSÅ: Han er på ønskelisten I United, City og PSG: Dette er min sidste sæson i Monaco!

Men det gjorde Sturaro altså ikke. På samme måde, som en amerikansk teenager, som du har no-scopet i Call of Duty, gik den italienske Juventus-profil til angreb bag en skærm på den 12-årige dreng fra Napoli.

Ifølge Football Italia, skulle Sturaro have skrevet følgende på Instagram.

– Jeg er ked af det, Gomorra (indbygger fra Napoli, red.), men sæt dig ned, eller jeg vil latterliggøre dig i en sådan grad, at du vil græde uafbrudt i tre dage. Leg med din Pokemon i stedet for at genere mig, din retarderede unge.

– Gå hen og græd til din mor, din forbandede unge. Faktisk sidder jeg hjemme sammen med din mor.

Sådan et sprog hører ingen steder hjemme hos en person, der skal forestille at være en rollemodel for personer, som ser op til ham – og også de, som ikke gør.

LÆS OGSÅ: Zidane vil have Chelsea-stjerne: Cristiano skal spille på ny plads

Sturaro har nu undskyldt for sin handling på Instagram.

Oversat betyder det:

– Vi spillere generes ofte på de sociale medier. Vi plejer at ignorere det, men nogle gange hersker instinktet. Jeg undskylder til alle, som føler sig berørt.