Villarreal spillede lørdag middag sæsonens første træningskamp op til sæsonstart i La Liga. Det skulle blive et sandt mareridt for klubbens spillere, og nok en kamp, de hurtigt vil glemme igen.

VILLARREAL, SPAIN – OCTOBER 23: Winning goalscorer Cedric Bakambu of Villarreal celebrates victory with his teammates after the La Liga match between Villarreal CF and UD Las Palmas at El Madrigal on October 23, 2016 in Villarreal, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Modstanderen var klubbens reserver, der til daglig gør sig til i den tredje bedste spanske fodboldrække. Det startede godt ud for Villarreal (førsteholdet), som i sidste sæson sluttede, noget overraskende, på en femteplads i La Liga. Villarreals Leo Suarez scorede efter 14 minutters spil til 1-0.

Derefter skete der noget, som førsteholdet gerne vil glemme hurtigst muligt. Førsteholdet lod nemlig indkassere to mål til andetholdet, der udlignede i det 70. minut og bragte sig foran i det 73.

Andetholdet slog dermed førsteholdet i årets første træningskamp for begge parter. Til førsteholdets forsvar skal det dog skrives, at man var foruden folk som Soldado, Trigueros, Jonathan dos Santos, Bruno Soriano og Cheryshev, som alle manglede i kampen. Det skriver den spanske avis, Marca.