Juventus eller ‘Den Gamle Dame’ som Serie As mestre også bliver kaldt, har haft en virkelig god sæson. De zebrastribede vandt det italienske mesterskab mange kampe før sidste spillerunde og pokalfinalen blev også vundet efter et flot comeback mod Napoli. Derudover er Juventus i Champios League-finalen, efter at have slået selveste Real Madrid ud. Finalemodstanderen hedder FC Barcelona og eksperter spår kampen til årtiets kamp. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at Torino-klubben vil forstærke sig inden næste sæson starter, da de skal forsøge at forsvare mesterskabet, pokaltriumfen måske Champions League-titlen.

Læs også: Top 5: Værste PL-signings denne sæson – United stærkt repræsenteret

Pirlo ud – hvem bliver den nye troldmand?

Lige nu hedder holdets troldmand på midtbanen Andrea Pirlo, men han rygtes til den amerikanske liga, MLS, hvor klubber som New York City står klar. Dette skriver dailymail.co.uk. Det er blevet mere og mere almindeligt, at aldrende fodboldspillere, som 36-årige Pirlo, slutter deres karriere af med millionlønne i knap så store ligaer. Derfor er det bestemt ikke usandsynligt, at Pirlo skifter til USA inden næste sæson starter. Derfor er Juventus allerede nu begyndt at kigge efter en eventuel afløser for deres langhårede magiker. Dette skulle eftersigende være Chelseas 23-årige offensiv midtbanespiller, Oscar. Brasilianske Oscar kom til Chelsea i 2012 for knap 270 millioner kroner og har siden sin ankomst været inde og ude af Mourinhos hold, dog med flere længere perioder som fast mand. Derudover har Oscar døjet med fysikken, da han ofte er blevet totalt overmatchet i kampene. Et skifte til den italienske liga, hvor der bruges knap så meget fysik, ville umiddelbart passe Oscars statur bedre. Omvendt ser vi spillere som David Silva og Santi Cazorla og klare sig fint i Premier League, trods deres ringe fysik.

Læs også: Cech kan blive Judas: Skifter til ligarival for kæmpe sum

Oscar-udtalelse taler imod et skifte

Denne sæson har været glimrende for Oscar – rent personligt og så sandelig også sportsligt. Han har startet 26 af 38 kampe og scoret seks mål og lagt op til yderligere fem mål. En god sæson, næsten fast mand og denne udtalelse taler derfor mod et Oscar-exit.

– Jeg er enormt glad for at være her. Jeg kommer godt ud af det med alle, og klubben støtter og roser mig. Chelsea er en af de bedste klubber i verden, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal forlade klubben, sagde Oscar til Saturday Night Football tilbage i april måned.