Den italienske midtbanespiller fortæller, at han før i tiden troede, at en tidligere holdkammerat på nuværende tidspunkt ville være blandt verdens bedste fodboldspillere. Derfor har han nu advaret ham om ikke at spilde sit talent. 

Af David Paris 

Den italienske midtbanespillere Andrea Pirlo fortæller til det engelske medie Goal.com, at han har advaret Liverpool-angriberen Mario Balotelli om, at tiden er ved at løbe ud, hvis han ønsker at fuldende sit potentiale som fodboldspiller.

Den tidligere Juventus- og Manchester City-spiller Mario Balotelli har i de seneste par år, stort set været anonym i fodboldeuropa. Dårlige præstationer i Liverpool resulterede i udlån til AC Milan, hvor formen, og indstillingen, har været lige så rædselsfuld som Balotellis tidligere teenage-år med ballade og slåskampe.

GENOA, ITALY - APRIL 17:  Mario Balotelli of AC Milan gestures during the Serie A match between UC Sampdoria and AC Milan at Stadio Luigi Ferraris on April 17, 2016 in Genoa, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Den legendariske centrale midtbanespiller Pirlo, der i har rundet 37 år i dag, kender om nogen til Balotellis kvaliteter, og derfor havde han, ifølge goal.com, også forventet, at angriberen ville være blandt verdens bedste fodboldspiller i dag, hvis man kigger bare fem år tilbage i tiden.

I flere år spillede de to sammen på det italienske landshold, men på grund af alderen har Pirlo meldt fra, og ‘Balo’, som Balotelli også bare kaldes, er ikke udtaget på grund af konsekvent dårlige præstationer.

Pirlo udtaler selv: “Mario skal ikke bare være en figur medierne skriver om for gode historier. Vi må ikke glemme, hvilken speciel spiller han er. Jeg har spillet med nogle af de bedste angribere, og jeg kan fortælle dig; Mario har alle de egenskaber, der skal til for at være en af de bedste angribere i verden.

“Jeg troede han ville være der lige nu (som en af verdens bedste angribere, red.), for det er hvor han hører hjemme. Han har ikke mere tid at spilde. Han har spillet for så mange store klubber,  og så bliver det nemt at glemme, at han er kun 25 år. 

“Han har stadig tid til at blive en topangriber. Han har bare brug for at vølge hans næste klub omhyggeligt.”