Chelsea kan meget vel sige farvel til en af deres spillere mindre et år efter de hentede ham. Læs hvem det er og hvorfor lige her! 

Det forventes, at Danny Drinkwater forlader Chelsea denne sommer. Det er bare et år efter han kom til klubben fra Leicester City.

I følge det britiske medie the Mirror, er Drinkwater ikke med i planerne hos Chelsea s nye manager Maurizio Sarri. Derfor er London klubben i skrivende stund ved tilbyde Drinkwater til andre Premier League klubber.

Stor konkurrence på midtbanen

Drinkwater kom til Chelsea sidste sommer for hele 350 millioner kroner. Siden da har han haft store problemer med skader. Han er kun startet inde fem gange i Premier League og formåede ikke at spille sig på holdet. Midtbanen i Chelsea er godt besat med stjerner  som Cesc Fabregas, Tiemoue Bakayoko og hans tidligere holdkammerat, N’Golo Kante. 

Chelsea har denne sommer forstærket midtbanen endnu mere. De har hentet Jorginho fra Napoli. På det seneste er de også blevet sat i forbindelse med Aaron Ramsey fra Arsenal.

Chancerne for at Drinkwater spiller i næste sæson er derfor ikke særlig store.

Danny Drinkwater og Roy Hodgson. (Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

 

Den udlejede midtbanespiller Ruben Loftus Cheek er også vendt tilbage og klar til at kæmpe om pladserne i Chelsea.

Det meldes lige nu, at Premier League kollegerne fra Southampton og Crystal Palace ville være meget klar på at hente Drinkwater til deres respektive klubber.

Englænderen fik gjort et navn af sig selv i 15/16 sæsonen, da han og resten af Leicester City truppen vandt Premier League. Derudover har han siden da også spillet en del på landsholdet. Han var for eksempel med til VM denne sommer i Rusland.

Hvor han ender er endnu uvist, men bejlerne til ham er mange. Han kan trods alt lidt med en bold, hvis man koster 350 millioner kroner, er med til VM og har vundet Premier League…