Overvejer du og dine bedste venner at tage på jeres livs fodboldrejse sammen? Det er altid en kæmpe oplevelse at tage til et andet land og opleve en ny og intens fodboldkultur på nært hold. Det er tilmed en helt fantastisk følelse at kunne samle sine bedste venner og tage ud og dyrke den kultur, som er så kendetegnene for fodboldens verden. Når man skal planlægge en fodboldtur, kræver det dog en masse overvejelser og økonomiske midler. Det er ikke billigt at tage på en længere flyrejse til et andet land, og en tur på stadion er ikke en af de billigste fornøjelser heller. Hvis du derfor er på udkig efter noget inspiration til, hvordan en fodboldrejse kan planlægges, uden at det kommer til at koste dig en formue, så er du havnet det helt rigtige sted. Dig og dine venner kan for eksempel tage til Tottenham, England og opleve Christian Eriksen på tæt hold.

Find den billigste flyrejse

Når man skal ud på en rejse til et andet land, kan den dyreste udgift i mange tilfælde være selve flyrejsen. I dag findes der dog et væld af lavpris flyselskaber, hvis vision er at tilbyde kunderne flyrejser rundt omkring i Europa til billige priser. Blandt de mest populære lavpris flyselskaber finder vi Ryanair. Ryanair er et irsk flyselskab, der har vundet stor popularitet i løbet af årene ved at være først ude med de gode og billige flybillettilbud. Du kan få mere viden om ryanair ved at følge linket.

 

Når man vælger at rejse med fly til andre lande i Europa, må man være indstillet på, at der er risiko for, at der kan komme forsinkelser undervejs. Det er langtfra hver gang, at dette er tilfældet, men det er alligevel en god idé at planlægge lidt ekstra tid oveni den samlede transporttid for at være på den sikre side.

Book et centralt hotel i god tid

Et andet godt råd, vi kan give med herfra, er at booke et centralt hotel i god tiden inden jeres rejse begynder. På den måde er I sikre på at være først med de gode hoteltilbud, når de dukker op på diverse bookinghjemmesider. Derudover er det også vigtigt at overveje placeringen af hotellet, som I skal bo på. Når det nu er en fodboldrejse, I skal ud på, så ville det være klogest at finde et hotel tæt ved stadion eller ved centrum af byen. På den måde kan I hurtigt komme frem og tilbage fra fodboldkampen enten på gåben eller ved hjælp af offentlig transport. Når aftenen bliver sen, vil I med garanti ikke fortryde den centrale placering af jeres hotel. Vi vil herfra ønske jer en rigtig god fodboldrejse!