Kyle Walker har haft sin bedste tid som fodboldspiller i Tottenham. Det mener klubbens træner, Mauricio Pochettino.

LONDON, ENGLAND – MAY 14: Kyle Walker of Tottenham Hotspur in action during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester United at White Hart Lane on May 14, 2017 in London, England. Tottenham Hotspur are playing their last ever home match at White Hart Lane after their 118 year stay at the stadium. Spurs will play at Wembley Stadium next season with a move to a newly built stadium for the 2018-19 campaign. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den 27-årige engelske højreback har netop skiftet Tottenham ud med Manchester City i en handel, der potentielt kan strække sig til £54 millioner.

Men Spurs-træner Pochettino mener, at Kyle Walker har toppet under sin tid hos Tottenham.

Til Daily Mirror udtaler den argentinske træner således:
– Han er en af de bedste backs i England, og Manchester City har betalt en masse penge for ham – £50 millioner – ligesom de også har købt andre spillere i håbet på, at de vil blive en succes i fremtiden.

Men personligt tror jeg, at vi har set det bedste til Kyle, mens han var her i Tottenham.

Vi hjalp ham med at udvikle og forbedre sig. Der ligger et stort pres på de spillere, som bliver købt for disse gevaldige summer, siger den argentinske, succesfulde træner, der i sidste sæson førte Tottenham til en fornem andenplads i den bedste, engelske række.

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig prisen på denne ghaneser – som inkluderer olivenolie!

Pochettino afviser også, at der skulle være hard feelings mellem de to, på trods af rygterne herom.

– Vi har aldrig haft et problem. Aldrig, insisterer Tottenham-træneren.

Tottenham møder Juventus på Wembley i deres afsluttende pre-season kamp forud for starten på Premier League. Det sker lørdag den 5. august.

LÆS OGSÅ: Brøndby må undvære vigtig spiller til returopgøret i Split – har fået tre dages karantæne