Paul Pogba er en meget ombejlet herre og han har gennem den seneste tid været rygtet til diverse storklubber rundt omkring i Europa. Senest er Pogba blevet sat i stærk forbindelse med de spanske storklubber, Real Madrid og Barcelona. Selv har franskmanden, ifølge den franske avis L’Equipe, ytret ønske om at komme til enten Barca eller Real. Her er begge klubber ivrige efter spillerens underskrift og ifølge Marca.com klar med 100.000.000 kroner til midtbanespilleren over fem år. Men der er opstået et problem, for Pogba og hans agent står nu overfor et dilemma. Pengene eller hjertet?

Læs også: Top 5: Værste PL-signings denne sæson – United stærkt repræsenteret

Rettigheder omkring brug af billeder

Såfremt Pogba underskriver en kontrakt, der binder ham til Spanien, så kan den 22-årige Juventus-spiller og hans agent vinke farvel til adskillige millioner kroner. Real og Barca vil nemlig kræve rettighederne til brug af billeder af Pogbas ansigt og det er der penge i. Dette skriver Daily Epxpress. Skifter han derimod til England, hvor han tilbage i 2012 repræsenterede Manchester United, så kan Pogba selv gå i banken og hæve sine ansigt-millioner. At vende tilbage til den røde del af Manchester er overhovedet ikke sandsynligt og det har Pogba også selv sagt. De nykårede engelske mestre fra Chelsea og Manchester City med oliemillioner er mere end opsatte på at hente Pogba til deres klub. De engelske klubber har altså en fordel i forhold til de spanske storklubber, idet de reelt kan tilbyde Pogba flere penge.

Læs også: Louis Van Gaal’s store beslutning! Hvem får lov at blive og hvem må gå!

Real uhyre tæt på Pogba hævder tidligere Real-målmand

Francisco Buyo er tidligere spansk landsholdsmålmand og har repræsenteret Real Madrid over 300 gange. Han fortæller nu til Telefoot:

Perez (Florentino Perez, præsident i Real Madrid, red.) elsker gode spillere, så roste han Pogba og spurgte ham, om kan lide Real”.

”Hvis du spørger en spiller, om han elsker et hold, og han siger, at han gør, betyder det, at han ønsker at deltage, og det er i den nærmeste fremtid”.

“Ud over det økonomiske aspekt i handlen og kontrakten, så giver Real Madrid også udsigt til genforening med Pogbas franske venner Karim Benzema og Raphaël Varane”.

“Derudover arbejder Zinedine Zidane som træner for reserveholdet og han er tidligere Juventus spiller”.

UPDATE:

Real Madrid har lavet et officiel statement, hvor de påstår, at de ikke er interesserede i Paul Pogba. Det er en interessant meddelelse, men skal naturligvis tages med et gran salt, da RM kan have visse forhandlingsinteresser i en sådan udmelding. Fodboldspilleren.dk følger sagen tæt de kommende uger.

[shopello_products]