Det skulle have været en sjov dag i Jammerbugt, onsdag eftermiddag, hvor 2. divisionsklubben Jammerbugt FC oprindeligt skulle have taget imod SønderjyskE, der frister en tilværelse i Alka Superligaen i DBU Pokalens 1/8-finale, eller den 4. runde, som den oftest omtales. Men sådan bliver det ikke. I hvert fald spilles den ikke onsdag eftermiddag.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Læs også: Lazio-fans hånede Anne Frank: Nu vil klubben sende dem til Auschwitz

Tirsdag aften meddeler den nordjyske klub, Jammerbugt FC, der har til huse i Pandrup nemlig i en pressemeddelse, at kampen er blevet aflyst.

– De store mængder regn de seneste dage har betydet, at banen på Sparekassen Vendsyssel står under vand, står der i pressemeddelelsen.

– Banen er med andre ord ikke kampklar og er derfor lukket indtil forholdene forbedres. Dette betyder, at onsdagens pokalkamp desværre må aflyses.

Det vides endnu ikke, hvornår kampen i stedet skal spilles. Men helt sikkert er det dog, at det ikke bliver onsdag eftermiddag.

Læs også: Arbejdsløs Nadim i resten af 2017: Det skal hun bruge tiden på

SønderjyskE har ikke fået den bedste start på sæsonen, og derfor er de i øjeblikket placeret på en 12. plads.

Omvendt ser det meget positivt ud for Jammerbugt FC, der i øjeblikket ligger nummer 1 i 2. divisions gruppe 3 og er ubesejret i samtlige hjemmekampe i denne sæson. Foruden den gode statistik på hjemmebane har klubben også vundet de seneste tre kampe i træk.

Vejen til den 4. runde er for Jammerbugts vedkommende sket via en sejr på hjemmebane mod Vejle, hvor man vandt med 3-1 over titelaspiranterne fra Vejle Boldklub, der sendte et noget decimeret mandskab af sted til det nordjyske.

Klubben blev grundlagt i 2008 og er en overbygning af det tidligere Jetsmark IF. Klubbens cheftræner er Bo Zinck, som førte Thisted op i 1. division til denne sæson.

Den helt store pokalkamp i morgen er klokken 18, hvor OB tager imod FC Midtjylland på Ewii Park. Kampen kan ses på 3+.

Læs også: Agent afslører: Målmand har skrevet under med Superliga-klub