Vi fortsætter vores serie af transferoverblik med et kig på Arsenal. Klubben har haft en sæson med både op- og nedture, som dog i sidste ende blev en succes med sejren i den engelske FA cup.

Der er som sædvanligt gang i massere af rygter omkring Arsenal, som meget gerne skulle hente nogle stjerner, hvis klubben ønsker at være en seriøs titeludfordrer i næste sæson. Arsenal har i de seneste transfervinduer vist at man i modsætning til tidligere, nu har mulighed for at hente spillere fra den øverste hylde.

Sidste sommer hentede man Alexis Sanchez og sommeren før det hentede man Mesut Özil, så fansenes forventninger er i den grad skruet i vejret.

Status på Arsenals trup

LONDON, ENGLAND - MAY 24: Arsenal manager Arsene Wenger before the Barclays Premier League match between Arsenal and West Bromwich Albion at Emirates Stadium on May 24, 2015 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)Arsenals sæson har som nævnt været en blandet en af slagsen. Den første halvdel var ikke specielt god, men en stærkt forår gjorde op for det og sikrede klubben en tredje plads i Premier League og en sejr i FA Cuppen. Man fik en drømmelodtrækning i Champions Leagues ottendedelsfinale, hvor man mødte AS Monaco. Et 1-3 nederlag på Emirates satte dog en stopper for Champions League drømmene, hvilket var en stor skuffelse for alle omkring Arsenal.

Sidste sommers stjernekøb, Alexis Sanchez har haft en fantastisk sæson og han er også blevet kåret til sæsons spiller hos Arsenal. Man hentede brasilianske Gabriel ind i januar som en ekstra mand i forsvaret og man har generelt haft en fin bredde i truppen, på trods af de mange skader.

På trods af den stærke bredde og de mange stjerner, så er de fleste dog enige om, at Arsenal skal hente 2-3 stjerner, hvis de vil være med i mesterskabskampen til det sidste i næste sæson. Man skal gøre noget ala det Chelsea gjorde før sidste sæson, hvor de hentede præcist de spillere de skulle bruge. Spillere som gik direkte ind i startopstillingen og gjorde en forskel.

Hos Arsenal handler det ifølge de fleste primært om, at man skal hente en målmand, en defensiv midtbanespiller og muligvis også en angriber, hvis der er en på markedet.

Hvem henter Liverpool og hvem sælger de? Find ud af det på de næste sider.