Hvilke spillere er på vej ind?

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 17: Radamel Falcao of Manchester United in action during the Barclays Premier League match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford on May 17, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Se overblikket over spiller der er på vej til Chelsea længere nede på siden.

Der går i øjeblikket massere omkring spillere, der kan være på vej til Chelsea. Radamel Falcao er en af de spillere, der er blevet kædet sammen med et skifte til Chelsea flere gange. Han havde en forfærdelig sæson hos Manchester United i sidste sæson, men det ser ud til at José Mourinho ser ham som den perfekte backup for Diego Costa.

John Terry er som sagt også ved at være oppe i årene og derfor søger José Mourinho en langsigtet erstatning for ham. Terry har formentlig fortsat et par gode sæsoner tilbage i sig, men Chelsea ønsker at hente en forsvarsspiller i god tid, så der er tid til at spille ham ind som Terrys afløser. José Mourinho skulle angiveligt have et rigtig godt øje til Raphael Varane, men det vil kræve et enormt bud, hvis han skal til Chelsea denne sommer.

Chelsea er også blevet nævnt som en af favoritterne til at hente det franske megatalent, Paul Pogba. Det forventes at Pogba vil forlade Juventus inden for den nærmeste fremtid i den handel, der formentlig vil blive en af de største nogensinde og Chelsea er angiveligt klar med et bud på hele 700 millioner kroner.

Afslutningsvis skulle Chelsea være på jagt efter en ny reservekeeper, da det forventes at Arsenal henter Petr Cech denne sommer. Robert Green skulle eftersigende være manden, som skal agere reserve for Thibaut Courtois i de kommende år.

Transferoverblikket – Spillere på vej til Chelsea

Potentielle handler – spiller der er rygtet til Chelsea:

Radamel Falcao (AS Monaco) – Lejeaftale

Raphael Varane (Real Madrid) – 300-400 millioner kr.

Paul Pogba (Juventus) – 700-800 millioner kr.

Robert Green (QPR) – 15-20 millioner kr.

Toby Alderwereild (Atletico Madrid) – 150-200 millioner kr.

Raheem Sterling (Liverpool FC) – 500 millioner kr.

Bekræftede handler:

Nathan (Atletico PR) – 33 millioner kr.

Christian Manea (FC Viitorul) – 22 millioner kr.

Spillere der kommer tilbage fra udlån:

Christian Atsu – Udlejet til Everton i sidste sæson

Marco van Ginkel – Udlejet til AC Milan i sidste sæson

Oriol Romeu – Udlejet til VFB Stuttgart i sidste sæson

Mohammed Salah – Udlejet til Fiorentina i sidste sæson

Marko Marin – Udlejet til RSC Anderlecht i sidste sæson