Den brasilianske superstjerne Neymar kommer formentlig til at starte ude i aften. Hans klub PSG møder Saint Etienne i aftenens Ligue 1 kamp. 

Neymar bliver højst sandsynligt sparet i aften, når der endnu en gang er Ligue 1 fodbold. Han spares og hviles forud for næste uges Champions League opgør mod Liverpool, der spilles på tirsdag.

PSGs manager Thomas Tuchel har sagt i et pre match interview, at han har gået med ideen om, at hvile Neymar som overhovedet muligt forud for første runde af Champions League i næste uge.

Neymar startede inde og scorede i begge af Brasiliense to landskampe. Venskabskampe var mod henholdsvis USA og Salvador. To kampe på en uge er måske netop en god grund til at den hurtige kantspiller skal spares i den kommende liga kamp.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

På den måde kan Neymar være helt klar og 100 % frisk til at møde Liverpool i næste uge. Franskmændene tager til Anfield for at spille den åbnende kamp i gruppe C.

Samtidig er to holdkammerat for Neymar, Thiago Silva og Marquinhos, begge en del af truppen, der er udtaget til kampen i aften. Det ser ud til, at de nye spillere fra denne sommer, Juan Bernat og Eric-Maxim Choupo-Moting kan få deres debut i den blå Paris trøje allerede i aften.

Der er også plads til Marco Veratti i fredagens kamp. Han har ikke spillet en kamp for hovedstadsklubben siden marts i vinters. Det ville være et kæmpe boost, hvis han kunne nå at blive frisk til Liverpool opgøret.

Det er nemlig i år, at Neymar og co. regner med, at de for alvor kan udfordre Champions League trofæet.

Derudover meldes der også om, at Kylian Mbappe kan spille fra start, efter han har afsonet sin tre spilledages karantæne.