Sergio Ramos har spillet hele 10 år af sin professionelle fodboldkarriere i Real Madrid. Han har været anfører flere gange for klubben og han er elsket, som den leder og store personlighed som han er, blandt klubbens fans, spillere og medarbejdere. I form af, at Real Madrid ønsker en ny målmand til at erstatte klubikonet Iker Casillas, er Ramos blevet offer for dette ønske. Det har vi skrevet om her: Real Madrid forbereder vild byttehandel: Er klar til at bytte forsvarsstjerne for De Gea. Kongeklubben er villige til at lade forsvarsspilleren gå og sende flere hundrede millioner oveni, såfremt de får David De Gea fra Manchester United. Dette vil Sergio Ramos, ifølge AS, ikke finde sig i.

Sæt mig på transferlisten

Ifølge førnævnte avis har Real Madrid og Sergio Ramos i går, holdt et kort møde, hvor det egentlige formål var at forhandle en ny kontrakt. Mødet tog en uventet drejning, da Ramos meddelte klubbens generaldirektør, José Ángel Sánchez, at han ønsker at blive solgt. Han bad ifølge Ramos’ bror og agent, René Ramos, klubben om at lytte til de tilbud, der kommer på ham.

Sindssygt landshold: Spanien og Tyskland kombineret

Grunden er penge

Avisen AS, melder, at årsagen til, at Sergio Ramos lpludselig vil væk efter så mange år, er at han ikke har fået et ordentligt kontraktudspil fra klubben. Han forlanger svimlende 74 millioner kroner i årsløn, men lige nu modtageren forsvarsspilleren kun 37 millioner kroner om året. En anden årsag kunne være, at spanieren er utilfreds med, den måde han bliver behandlet af klubben på. Han kan være sur over, at han bliver offer i jagten på den nye målmand. Dette har flere medier skrevet.

Såfremt Ramos skal væk, skal den eventuelle købe hoste op med 200 millioner euro, godt 1,5 milliarder kroner. Dette vil gøre Ramos til verdens dyreste fodboldspiller. Her er det nok de færreste klubber i verden, der vil kunne være med.

Fodboldspilleren følger sagen og opdaterer dig løbende.