Christian Keller kommer ikke til at optræde i den lyseblå trøje i Randers FC, så længe Colin Todd er træner. Det slår Todd nu fast i et interview med TV3 Sport.

Foto: Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images

Foto: Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images

Todd har truffet den vanskelige beslutning ovenpå den såkaldte kone-sag, hvor Keller indledte et forhold til den nu tidligere holdkammerat Jonas Borring fraseparerede kone.

Borring fik i sidste måned sin kontrakt med Randers FC ophævet. Træneren mener, at Keller burde have forladt klubben i stedet.

“Jeg har set noget lignende ske tidligere, hvor den skydlige har måttet forlade klubben. Sådan skulle det have været håndteret hurtigt ud af klubben. Der har været eksempler på spillere tidligere i denne klub, som er blevet sendt ned i ungdomstruppen.

Ledelsen sagde, at det ikke kunne lade sig gøre på grund af visse FIFA-regler. Jeg mener, at det godt kunne lade sig gøre, men der skete intet.”

Todd har siden episoden kom frem heller ikke benyttet sig af Keller.

Inden kampen mod Brøndby få dage efter sagen kom frem i medierne, gik der rygter om, at flere af Randers’ spillere ikke ville spille på hold med Keller, fordi de havde sympati med Jonas Borring.

Tidligere fredag sagde Randers-direktør Michael Gravgaard, at det alene er trænerens beslutning, om Keller skal spille eller ej.

Keller har kontrakt med Randers FC til sommeren 2017, og han har tidligere udtalt, at han gerne vil fortsætte i klubben.

Læs også: Historisk byttehandel: Zlatan og Vardy bytter plads i juli!