Det italienske medie, Tuttomercatoweb, mener at vide, at Claudio Ranieri er en særdeles eftertragtet herre hos de øvrige klubber i Premier League, der er på jagt efter den nu tidligere Leicester-træner.

LEICESTER, ENGLAND – SEPTEMBER 26: Manager Claudio Ranieri of Leicester City with manager Arsene Wenger of Arsenal ahead of the Barclays Premier League match between Leicester City and Arsenal at the King Power Stadium on September 26th , 2015 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Selvom han i sidste sæson førte Leicester til tops, fik Ranieri sparket otte dage sidste på grund af svingende resultater i denne sæson.

Starsport skriver også, at Leicester vil tage en beslutning om en ny, fremtidig manager i næste uge.

Hvis man skal tro de to medier, så er der er en god chance for at vi kommer til at se Ranieri i Premier League også fremover.

West Ham og Stoke er interesserede i Ranieri

De to interesserede klubber skulle angiveligt være West Ham United og Stoke City. Førstnævnte klub har forbedret deres form i de seneste par uger, og derfor må det formodes, at Slaven Bilics sæde er mindre varmt nu.

Dog har klubben ambitiøse planer efter deres ryk-ind på London Stadium, og den kroatiske træners præstationer er sat under gevaldigt lup.

Stoke har også oplevet en fremgang, men det forventes, at The Potters ønsker at reformere deres spillestil, for at kunne holde takt med de omkringliggende klubber.