Det er et evigt spørgsmål og diskussions-emne i den moderne fodboldverden. Fodboldfans verden over har adgang til at se bold fra store dele af de europæiske ligaer – og det vækker ofte spørgsmålet og undren over, hvilken liga, der så er den bedste i verden. Deltag i afstemningen nederst på siden – og her eksperternes bud på den bedste liga i verden. 

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Det er de færreste fodboldinteresserede mennesker, som ikke har haft diskussion om, hvilken liga, der er den bedste i verden. Nogle siger England, andre Spanien og nogle helt tredje foretrækker måske Italien eller Tyskland, eller sågar den franske liga.

TV-kanalen 6’erens eksperter, Morten Bruun og Lars Jacobsen, var også i en ophedet diskussion om netop dette emne i lørdagens optakt til Premier League-kampen mellem Liverpool og Manchester United.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Morten Bruun rangerede La Liga som verdens bedste liga. Som nummer to havde han Premier League. På en tredjeplads kunne man finde den italienske Serie A, mens den tyske Bundesliga kom ind som nummer fire. På sidstepladsen kunne man finde den franske Ligue 1, hvor fodboldstjerner som Neymar, Kylian Mbappé og Edinson Cavani huserer.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Lars Jacobsen gav også sit besyv med. Han delte samme holdning som Morten Bruun til, hvem der skulle have 1. og 2.-pladsen. Men i modsætning til Morten Bruun, havde han Bundesligaen på tredjepladsen, mens Serie A blev placeret som den fjerdebedste liga i verden. Lars Jacobsen mente også, at Ligue 1 var den dårligste af de fem ligaer.

Men hvad mener du? Hvilken liga er den bedste i verden ifølge dig?

[yop_poll id=”13″]

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche