Alvaro Arbeloa har i følge det spanske fodboldmedie Marca.com udtalt, at “der er en stor chance for at Mourinho vender tilbage til Real Madrid“. I samme vending nævnte Arbelo, at det ser ud til den portugisiske træner har det godt nu i London klubben Chelsea, og han ikke bliver forfulgt på samme måde som tilfældet var i den spanske hovedstad.

arbeloa og mourinho

Her har du Alvarp Arbeloas fulde citat om Jose Mourinho:

“Jeg kan kan ikke sige et bestemt tidspunkt, men der er en stor sandsynlighed for at han [Mourinho ed.] vender tilbage til Real Madrid. Jeg mener ikke at han har skabt splid blandt fans eller spillere i Real Madrid. Jeg er en stor Mourinho fan og jeg prøver ofte at efterligne ham. Jeg prøver at opføre mig efter Mourinhos principper, aldrig komme med undskyldninger eller frygte den jeg er.”

Udtalelsen faldt til den spanske tv-station Neox TV.

Der var en del rygter om utilfredshed og splittelse i truppen, da Mourinho forlod Real Madrid, men til det svarede Arbeloa, at “det er historie nu. Der er ingen der har problemer med hinanden nu. Vi behøvede ikke at snakke om det. Tiden heler altid den slags sår”

Hos fodboldspilleren mener vi dog ikke at et skifte for Mourinho er noget umiddelbart forestående. Vi har dog før taget fejl, og det er aldrig til at vide hvad der er den portugisiske mestertræners næste træk, hverken på banen eller i hans karriere.