Cristiano Ronaldo har fortalt Real Madrids præsident Florentino Perez, at han i nærmeste fremtid bør få en aftale med PSGs portugisiske spiller, Goncalo Guedes, i stand.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Det skriver det spanske medie, Don Balon. Mediet fortæller, at den portugisiske superstjerne har krævet, at Guedes bliver ny spiller på Bernabeu inden længe.

Guedes er i øjeblikket på lån hos Valencia fra de franske giganter Paris Saint-Germain.

Under opholdet i La Liga er det blevet til flotte præstationer.

Den 21-årige har fundet vej til netmaskerne tre gange i 11 kampe, og det er en af grundene til, at Valencia i øjeblikket ligger på en solid andenplads i en af verdens bedste ligaer.

Ronaldo har en stor indflydelse bag kulissen hos Real Madrid, og klubben er naturligvis villige til at gøre alt, hvad de kan, for at gøre en af klubbens bedste spillere glade.

Zidane er rasende: Hvordan kan det lade sig gøre?

Det er dog ikke et tilfælde, at Ronaldo ønsker lige netop Guedes til klubben. De to spillere har nemlig samme agent. Han hedder Jorge Mendes, og han har et tæt bånd med præsidenten i den spanske hovedstad, Florentino Perez.

Ronaldo er dog bange for, at andre klubber snart vil agere på de fornemme præstationer, Guedes indtil videre har vist i La Liga. Derfor vil han, ifølge Don Balon, have handlen afsluttet så hurtigt som muligt.

Ingen fremtid i Paris – men de spanske klubber er vilde med ham

Efter alt at dømme har Guedes ikke nogen fremtid hos PSG. Dertil har Unai Emery for mange gode spillere at råde over i sin trup, herunder Neymar Jr. og Kylian Mbappé.

Real Madrid vil dog møde stor konkurrence i henhold til at få Guedes’ underskrift.

Valencia øjner nemlig muligheden for at beholde ham på Mestalla permanent.

Chelsea vandt 3-1 mod Huddersfield – ALLE roser denne spiller efter SUBLIM præstation