Foto: Chris Cole/Getty Images

Foto: Chris Cole/Getty Images

De er måske de mest velrenommerede spillere I det seneste årti, men præstationerne fra Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har ikke været nok til at overbevise Romario. 

Af Emil Plovgaard

Brasilianeren har nemlig valgt at udelukke de to verdensstjerner fra sin top fem over de bedste fodboldspillere nogensinde.

Den 50-årige Barcelona-legende gav sine top fem til den brasilianske avis, Esporte Pono Final, og vinderne fra Ballon d’Or for hvert af de seneste otte år formåede ikke at komme med.

Real Madrids Ronaldo og Barcelonas Messi er ellers blevet omtalt som to af de største spillere nogensinde, men lige nu, i Romarios øjne, har de stadig arbejde foran sig.

Brasilianeren har valgt at landsmanden Pele skal være nummer 1 på sin liste. Han har selv rangeret sig som nummer to. Argentinske Diego Armando Maradona er nummer 3, mens brasilianske Ronaldo og franske Zinedine Zidane henholdsvis er nummer fire og fem.

Romario scorede 55 mål for sit land i 70 landskampe fordelt over 18 år. Selv udtaler han om sin liste:

”Jeg mener selv, jeg fortjener en plads på min liste, fordi jeg ikke var atletisk, og alligevel kom dertil, hvor jeg kom.”

Der er formodentligt nok en del omkring Camp Nou, som er en kende uenige med denne liste …

Læs også: Aubameyang afslører: Jeg har lovet min farfar at spille for denne klub