RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 30:  Ronaldinho Gaucho of Fluminense reacts during a match between Fluminense and Atletico Mineiro as part of Brasileirao Series A 2015 at Maracana Stadium on August 30, 2015 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Buda Mendes/Getty Images)

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – AUGUST 30: Ronaldinho Gaucho of Fluminense reacts during a match between Fluminense and Atletico Mineiro as part of Brasileirao Series A 2015 at Maracana Stadium on August 30, 2015 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Verdens tidligere bedste fodboldspiller Ronaldinho er i sin karrieres efterår, og selvom han er uden kontrakt, er han ifølge ham selv ikke færdig endnu. Han vil spille et år mere.

Ronaldinho har ikke spillet professionel fodbold i snart et år, hvor han blev enig med klubben Fluminense om at ophæve kontrakten. Siden da har han ikke repræsenteret en professionel fodboldklub og i en alder af 36 år, er udbuddet af klubber skrumpet for den brasilianske tekniker.

Han har dog på trods af dette planer om at finde sig en sidste klub, hvor han kan afslutte karrieren.

– Jeg er en gammel mand nu. Jeg er 36 år. Jeg er ikke 26 år længere, og jeg overvejer, hvad jeg skal gøre for at markere afslutningen på min karriere. Planen er at spille videre et år mere, siger Ronaldinho ifølge goal.com.

Vi bragte for et par dage siden en fantastisk historie fortalt af Andrés Iniesta om, hvordan Ronaldinho inspirerede Barcelona-holdet til sejr i El Clásico over Real Madrid. Du kan læse den ved at klikke her.

Ronaldinho har udover Barcelona også storklubber som AC Milan og PSG på cv’et, men det var i FC Barcelona, hvor han imponerede hele verden med sin teknik og elegante spillestil. I løbet af Barcelona-tiden vandt han FIFA’s World Player of the Year to gange og Ballon d’Or en gang, da de to priser dengang ikke var blevet slået sammen endnu.

Ronaldinho har i løbet af karrieren vundet UEFA Champions League, verdensmesterskabet og Copa Libertadores, der er Sydamerikas svar på Europas Champions League