Gareth Bale er vendt tilbage til Real Madrid og deres pre-season træning og forberedelse. Han forventes lige nu, at blive hos de europæiske mestre forud for næste sæson. Også selvom verdensstjernen Ronaldo nu er væk. 

Efter han scorede to gange i maj i CL-finalen mod Liverpool, afslørede han, at han kunne forlade Real Madrid denne sommer. Angiveligt for at finde fast spilletid et andet sted. I sidste sæson sad han nemlig for det meste på bænken.

Nu er det dog meget overraskende kommet frem, at Madrid og kantspilleren er nået til enighed om, at de fortsætter samarbejdet.

 

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Julen Lopetegui har overtaget managersædet efter Zinedine Zidane og derfor vil Bale prøve at imponere den nye manager for at kunne starte inde i næste sæson. De begynder sæsonen den 18. august.

Avisen AS skriver, at den tidligere SPanien manager er stor fan af Bale. Derfor har waliseren kun endnu større grund til at arbejde ekstra hårdt i denne opstartsperiode.

Bale har ellers haft det svært ved at etablere sig selv som en ægte superstjerne. Han er altid blevet overskygget af Ronaldo. Han var nemlig i klubben i 2013, da han kom til for Tottenham for omkring 900 millioner – verdens dyreste fodboldspiller.

Bale s agent tøver med at sige, hvor hans klient ønsker at spille i fremtiden. Indtil videre er det dog sikkert, at han bliver i Real i den næste sæson. Derefter er det usikkert, hvor karrieren går hen.

Nu, hvor Ronaldo (endelig) er væk kan det være, at tiden for Bale er inde. Han har ikke været helt ringe, men aldrig i nærheden af portugiseren. Han har ‘kun’ lavet 88 mål i 189 kampe for Real i alle turneringer indtil videre. Måske han laver om på det i den kommende sæson.