Real Madrid har ikke haft den bedste sæson i La Liga. Klubben har allerede tabt fire kampe i den første halvdel af turneringen, og Zinedine Zidanes mandskab er faldet hele 19 point bagud til Barcelona. Det betyder, at de er tættere nedrykningsstregen, end de er på El Clasico-rivalerne, når det angår pointforskel.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,)

Cristiano Ronaldos nuværende formkurve hjælper dog heller ikke på tingene. Den portugisiske stjerne har blot bidraget med fire mål i de seneste 14 optrædener i ligaen – en statistik, som man ikke forbinder med portugiseren.

Derfor er det heller ikke overraskende at se rygter angående hans fremtid på Bernabeu. Mandag kan AS så fortælle, at han har fortalt sine holdkammerater, at han forlader klubben til fordel for en anden.

Den spanske avis påstår, at den femdobbelte Ballon d’Or-vinder har besluttet sig for at forlade Madrid, da han føler sig snydt af præsidenten Florentino Perez.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

De påstår, at klubben angiveligt skulle have lovet ham en lukrativ kontraktfornyelse, men at portugiseren endnu ikke er blevet tilbudt en samtale om kontraktforlængelse.

Efter hans fremragende præstation i Champions League-finalen mod Juventus i sidste sæson, fortalte Ronaldo, at han ville pensioneres i Madrid, men påstod, at beslutningen ikke var op til ham.

“Jeg vil gerne fortsætte i Madrid, hvis det er muligt”, fortalte han efter 4-1 sejren i Cardiff.

”Hvis det er muligt, vil jeg gerne pensioneres i Madrid. Men det afhænger ikke af mig, jeg er ikke chef for klubben.”

Det mest interessante aspekt i artiklen er dog ikke, at Ronaldo har besluttet sig for at forlade Los Blancos. Det er derimod valget af ny klub, der overrasker mange.

AS påstår nemlig, at hans højeste prioritet er at skifte tilbage til Manchester United, da han betragter et skifte som ideelt med hensyn til at fortsætte sin karriere. Ronaldo har endda fortalt sine holdkammerater i Madrid om hans ønske, mens Red Devils er fuldt ud bevidste om hans trang til et gensyn.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

AS kører med historien på deres forside mandag.

Hvorvidt José Mourinho og Ed Woodward kan strikke en aftale samen med den 32-årige Real-spiller må tiden vise. United ser ud til at være opsatte på at hente Alexis Sánchez fra Arsenal i denne måned. Derfor kan der sagtens argumenteres for, at der ikke er behov for en Cristiano-lignende type i klubben.

En ting er dog sikkert: Ronaldo har besluttet sig.