Af Anders Lang Jensen

Den walisiske stjerne, Gareth Bale, har haft et fint samarbejde med Cristiano Ronaldo og Karim Benzema siden skiftet fra Tottenham for år tilbage.

Men den stærke fronttrio har denne sæson leveret dårlige præstationer i ligaen, og særligt den britiske offensivstjerne har haft en skadesplaget tid i den spanske hovedstad. Tidligere har der floreret rygter om, at den portugisiske stjerne Ronaldo ikke er tilfreds med Bale.

Og nu er der nyt i sagaen omkring den walisiske stjerne, som konstant rygtes væk fra kongeklubben og har næsten været det i de seneste transfervinduer. Skarp konkurrence er der kommet til offensiven på Bernabeu med klubbens vidunderbarn Marco Asensio.

Photo by VI Images via Getty Images

Den unge spanske kreatør har imponeret stort i denne sæson med flere fornemme mål, og generelt er den spanske U21-landsholdsspiller faldet ind i den stjernespækkede offensiv hos Real Madrid. Og angiveligt så meget, at Cristiano Ronaldo ønsker at danne makkerpar med Asensio i fremtiden.

Ifølge avisen Express ønsker Real Madrids 7´er at spille sammen med Asensio i stedet for spillere som Gareth Bale og den anden unge spiller Borja Mayoral. Det sætter atter Bales fremtid i den spanske storklub på prøve, da Asensio kan snuppe hans plads i offensiven på Ronaldos opfordring.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Premier League-klubber har særligt været sat i forbindelse med Bale på rygtebasis, og dette vil uden tvivl ikke stoppe disse konstante rygter og spekulationer. Manchester United er over en længere periode sat i forbindelse med waliseren, hvorfor manager Mourinho med stor sandsynlighed har følerne ude omkring Bale i denne situation.