Søndagens store opgør i den engelsk topliga, Premier League, må siges at være kampen mellem Liverpool og Manchester united, som ligger henholdvis på en 6. og 5. plads i tabellen. Kampen er ikke blot to gode hold der mødes, det er også en mulighed om at rykke 3 afgørende point fra en favorit, i kampen om en plads i toppen.
Liverpool tager hjemme imod Manchester United i 30. runde af PL, med kun 9 kampe igen. Derfor har begge hold meget på spil og alle spiller skal leve op til forventningerne, hvis der skal rykkes op i tabellen.

Rooney har det ikke godt på Anfield

Søndagens kamp på Anfield er ikke Wayne Rooney første besøg i Liverpool. Han har været der utal af gange, men de seneste 7 kampe spillet på Anfield giver en kedelig statistik til den ellers dygtige spiller – altid iført sin Manchester United trøje. Ikke én eneste kamp ud af de seneste 7 har Rooney formået at få mål i nettet. Dette giver et pres på Man. United kaptajnen, der står i spidsen for et hold, der generelt har det svært i havnebyen. Manchester United har kun vundet én af de seneste 7 udebane kampe mod Liverpool, og derfor gøres hjemmeholdet også til favoritter hos både Betfair, Bet365 og ladbrokes. Der gives ca. 2.1 igen på hjemmebanesejr og skulle Man. United overraske med en sejr på en svær udebane, så giver den ca. 3.8 igen.