Juventus’ vicepræsident, Pavel Nedved, talte i et interview med Premier Sport mandag aften efter lodtrækningen til Champions League, som har maget det således, at Juventus og Tottenham støder på hinanden i 1/8-finalerne i Europas fornemste turnering.

LIVERPOOL, ENGLAND – NOVEMBER 08: Philippe Coutinho of Liverpool (r) celebrates scoring his side’s first goal with Emre Can of Liverpool during the Barclays Premier League match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield on November 8, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

– Jeg synes, det er en normal lodtrækning. Vi har aldrig mødt Tottenham i officielt regi, men sidste sommer tabte vi en venskabskamp til dem. Lad os se, hvad der sker om to måneder, fortalte den tidligere Juventus-stjerne til det italienske medie.

Nedved talte også med Sky i Tyskland, og her kunne tjekken bekræfte, at Juventus holder godt og grundigt øje med Emre Can, som længe har været på blokken som muligt inventar til den Gamle Dame. Cans kontrakt med Liverpool udløber i slutningen af denne sæson, hvorfor Juventus via Bosman-reglen kan tilknytte tyskeren mere eller mindre gratis.

HVAD?! Disse stjerner er succesfulde forretningsmænd

– Han er en ekstraordinær spiller. Han er fysisk stærk med gode, tekniske attributter, og så besidder han den tyske fodboldmentalitet, fortæller den forhenværende tjekkiske midtbanespiller til Skys nyhedsstation i Tyskland.

Juventus har altså stadig øjnene på den 23-årige spiller, som endnu har til gode at underskrive en kontrakt med Premier League-giganterne fra Liverpool.

Pavel Nedved opnåede i løbet af sin tid som aktiv fodboldspiller hele 251 kampe for Juventus i perioden 2001 til 2009. Derudover spillede han også 91 kampe for Tjekkiets A-landshold.

Til sammenligning har Emre Can spillet 101 kampe for Liverpool, mens han har spillet 20 kampe for det tyske landshold.

Kommer Can til Torino i fremtiden? Hvad mener du? Deltag i debatten på vores Facebook-side.

CHOK-TRANSFER: Verdensstjerne siger nej til Mourinho – vil spille sammen med Messi!