GettyImages-505307252

Det engelske medie, Footy Latest, kan rapportere, at Manchester United efter sigende er tæt på at byde en gigantisk sum penge på det store midtbanetalent fra Benfica, Renato Sanches.

Ifølge mediet sendte United talentspejder for at se den 18-årige i aktion i lørdags, men det er dog ikke den første gang, at United har sendt spejdere af sted for at følge ham.

Sanchez har spillet for den portugisiske hovedstadsklub siden han blot var 11 år, og der skal derfor mange penge til, før de to parter vil rive sig fri af hinanden.

Den unge midtbanespiller har en kontrakt, som vil holde ham på Estadio da Luz indtil år 2021, og hans frikøbsklausul skulle efter sigende være på 58.8 millioner pund, som svarer til cirka 590 millioner danske kroner.

Men det skulle dog ikke skræmme ”De Røde Djævle” væk. Andre Premier League-klubber så som Swansea og Newcastle har også haft talentspejdere i Portugal for at kigge på talentet, men det er dog ikke sandsynligt, at en af de førnævnte klubber vil hoste op med så store beløb for så relativ ung en spiller.

Man er også nødt til at spørge sig selv, hvor mange 18-årige spillere, der render rundt og er 590 millioner kroner værd. Måske var Messi det værd i sin alder, men det er vel også det?

Med de enormt mange penge fra TV, som Manchester United modtager i kraft af den nye Premier League TV-aftale næste år, er alt dog muligt i henhold til et kommende skifte.

Læs også:

OFFICIELT: Watford køber Malaga-stjerne

OFFICIELT: Norwich køber ind i Wolfsburg