Tottenham havde sidste sæson en af de bedste sæsoner i klubbens historie. Desværre førte det ikke til den engelske titel, men nu er klubben mere end klar til at gøre krav på det, de synes de fortjener. Og specielt en spiller har gjort det fremragende for London klubben…. 

AF KRISTIAN PARIS

Tottenham ser nemlig ud til at forlænge med en af deres helt store stjerner igennem de sidste par sæsoner. Det sker efter flere andre europæiske storklubber har meldt deres interesse i den unge englænder Dele Alli, der slog rigtig igennem i sidste sæson.

Han har siden da udviklet sig til en af Europas bedste offensive spillere og en af bedste unge talenter. Flere medier hævder, at klubberne der er interesseret blandt andre tæller giganter som Real Madrid og Manchester City.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

The Sun hævder også, at Alli har åbnet kontraktforhandlinger med London klubben sammen med de andre stjerner fra klubben, Harry Kane og Hugo Lloris. Alle tre går efter en kontrakt på de omkring 1 million kroner om ugen.

Den engelske stjerne skrev dog allerede under på en ny kontrakt med klubben sidste år, hvilket betyder, at han stadig har fire år tilbage af sin nuværende kontrakt med klubben. Den kontrakt sikrer ham  ca. 500 000 kroner om ugen, men nu vil landsholdsspilleren altså have lønne fordoblet.

Den 21-årige spiller overvejer angiveligt også at skifte agent. Han bliver lige nu repræsenteret af Impact Sports Management – det firma, der forhandlede hans kontrakt på plads sidste år.

Spurs har endnu ikke vundet en kamp i Premier Leauge  på deres nye hjemmebane, Wembley. Noget som klubben skal have lavet om på, hvis de ønsker at spille med i toppen af den bedste engelske række.