6. Central midtbane: Rodri

Alder i 2022 World Cup: 26

Mange betragter Rodri som Sergio Busquets’ naturlige arvtager og lillebror. Den spanske midtbanespiller er nemlig en næsten tro kopi af Barcelona-spilleren. Han blev først udtaget til VM-truppen i år, men kom ikke med i den endelige 23 mands store trup. Som ungdomsspiller kom Rodri til Atletico Madrid, men for 3 år siden skiftede han til Villareal for at have større chance for at få fast spilletid. Det har han fået og gjort så godt, at Atletico Madrid denne somme valgte at købe ham tilbage.

Han ligner nu erstatning for Gabi på midtbanen og det er specielt ikke nogen dårlig erstatning. Han har potentielt til at blive en af de helt store defensive midtbanespillere. Måske bliver det til VM i 2022

Andre muligheder: Sergi Roberto (30 år), Marcos Llorente (27 år)

7. Central midtbane: Saul Ñiguez

Alder i 2022 World Cup: 28

Saul var med til dette VM, men fik aldrig chancen for at vise sit værd. Desværre for ham, så spillede hans Atletico Madrid-holdkammerat Koke de fleste kampe i stedet. Koke var ikke imponerede så måske man skulle have spillet med Saul i stedet. De to har ellers et udmærket partnersskab i Atletico Madrid med træner Diego Simeone. I løbet af de næste fire år kan Saul virkelig udvikle sig til en komplet midtbanespiller. Hans pasninger, fysisk og blik for spillet er hans forcer – løbepensummet og de defensive pligter halter lidt, men om fire år har han forhåbentligt styr på det.

Andre muligheder: Thiago (31 år)

8. Central midtbane: Dani Ceballos

(Photo by Nils Petter Nilsson/Ombrello/Getty Images)

Alder i 2022 World Cup: 25

Dani Ceballos er et af de bedste eksempler på en spiller, hvis karriere blomstrer når han ikke spiller for Real Madrid. Han blev turneringens spiller til EM i 2017 for U21-hold. Alligevel var han stort set ikke en del af Madrids mandskab i sidste sæson. Han spillede faktisk færre end 500 minutter i alle turneringer. Det er mindre end syv kampe i alt. Måske er det på tide, at han enten bliver lejet ud eller skifter klub.

Han er en fantastisk dribler – en rigtig offensiv midtbanespiller, der på mange punkter minder om Christian Eriksen. I en alder af 21 år kan han virkelig udvikle sig.

Andre muligheder Fabian Ruiz (26 år), Pablo Fornals (26 år)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side