9. Angriber (højre): Isco

Alder i 2022 World Cup: 30

Isco er en af de få spanske spillere, som faktisk godt kan se sig selv i øjnene efter VM i 2018. Han viste klasse i få øjeblikke og så var han en af hovedårsagerne til at Spanien overhovedet kom i straffesparkskonkurrence mod Rusland i ottendelsfinalen. Han fænomenal på midtbanen og til VM i 2022 er han kun 30 år. På det tidspunkt har han meget mere erfaring og vil derfor være en af de bærende kræfter på Spaniens landshold.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Andre muligheder: Mikel Oyarzabal (25 år)

10. Angriber (venstre): Marco Asensio

Alder i 2022 World Cup: 26

Han er nok en af de største talenter i spansk fodbold netop nu. I en alder af 22 år har han allerede etableret sig som en stort set fast del af Real Madrids førstehold. Og under sommerens slutrunde startede han også inde. Men ved så ikke hvad der kan ske med ham i løbet af fire år. Det kan gå helt galt. Forsvarerne skal passe på, for Asensio er en mester i at snyde dem – og løbe hurtigt. Fløjspilleren kan både gå ind i banen med sit højreben eller gå til baglinjen for at lave et indlæg. Han er uforudsigelig og det er det, der gør ham så farlig.

Andre muligheder Iñaki Williams (28), Jordi Mboula (23)

11. FW: Mariano Diaz

Alder i 2022 World Cup: 28

Lige nu er både Diego Costa og Iago Aspas foran Mariano Diaz, men det er nok ikke sikkert de er det om fire år. Hvis Rodrigo holder fast i sin gode form fra sidste sæson, så bliver det ham Diaz skal kæmpe med om pladsen til VM i 2022. Lyon-spilleren er 24 år og år en stor fremtid i møde. Han er ikke brudt igennem på topniveau endnu, men hvis han gør det, så kan han blive Spaniens helt store stjerne.

Andre muligheder: Abel Ruiz (22)