Det er supersjovt at oddse på fodbold og kan være med til at give endnu mere spænding til en fodboldkamp. Her får du vores guide til, hvordan du kan komme i gang med det.

Det kan være spændende nok i sig selv at se fodbold. Har du nerverne til det, kan du dog gøre det endnu mere spændende, hvis du også oddser på kampene. Det kan virkelig få dig ud på kanten af stolen, når du også har spillet penge på, om dit hold vil vinde.

Har du ikke prøvet at oddse på fodbold før, kommer der her en guide til, hvordan du kan komme i gang med det.

Opret en profil på en spilleside og få en odds bonus

Når du skal i gang med at oddse, skal du selvfølgelig først og fremmest have en profil på en eller flere af de sider, hvor du kan oddse. Der findes i dag mange forskellige sider, som du kan vælge imellem. Det er helt normalt at have profiler på flere forskellige sider og derefter benytte sig af den, der i øjeblikket giver dig de bedste vilkår.

Det kan for eksempel være, om du kan få en odds bonus. Bonussen giver dig ekstra penge at spille for. Typisk er en bonus på mellem 1000 og 3000 kroner.

Når du tager imod en bonus, skal du dog være opmærksom på, hvad gennemspilskravet for bonussen er. Det er et udtryk for, hvor mange gange du skal have spillet bonussen igennem, før du kan få dine gevinster udbetalt.

Hvilket hold skal du oddse på?

Det er helt op til den enkelte, hvilket hold han eller hun vil oddse på. Det giver dig mulighed for frit at vælge, hvilket hold, du tror, vinder. Nogle spiller ud fra deres mavefornemmelse, andre laver deres egne statistikker, andre igen holder øje med bettingsidernes statistikker.

Hvis du vil lave dine egne statistikker, kan du se de enkelte klubbers resultater på deres hjemmesider. Det giver dig både et overblik over, hvordan klubben generelt har klaret sig, og hvordan de har klaret sig imod en specifik klub. Det er også med til at gøre det nemt for dig at spille på udenlandske hold. Hvis et dansk hold for eksempel skal spille mod den norske fodboldklub Rosenborg, kan du bare gå ind på deres hjemmeside og se deres resultater.

Få eksperthjælp til, hvem du skal spille på

Der findes også sider, hvor du kan få tips til, hvem du skal spille på. Der har nogle fodboldeksperter vurderet, hvordan de forskellige holds chancer for at vinde er. Hvis du er nybegynder i forhold til at oddse, kan det være rart for dig, at du har deres vurderinger at støtte dig til. Du kan se et eksempel på sådan et tip her.

Tipsene kan både være i forhold til, hvilket hold der vinder, men også i forhold om eksperterne tror, at begge hold scorer eller lignende. Det er også noget, som du kan oddse på og derfor vigtigt, at du tager stilling til.