Den tidligere egyptiske landstræner, Hassan Shehata, har bedt den brandvarme angriber om nøje at overveje sine muligheder, efter det er kommet frem, at Real Madrid er interesserede i egypteren.

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Mohamed Salah er af den tidligere egyptiske landstræner, Hassan Shehata, blevet advaret om, ikke at forlade Liverpool. Ethvert skifte til Real Madrid vil nemlig stille ham i skyggen af Cristiano Ronaldo, mener han.

De forsvarende Champions League-mestre kædes kraftigt sammen med manden, som har nettet 38 gange i denne sæson på tværs af alle turneringer. En imponerende bedrift, der dog ikke kan måle sig med en nuværende spiller på Santiago Bernabeu, der også er i målhumør.

Real siges at skulle overveje Salah som en kommende del af Galacticos-slænget. De overvejer i øjeblikket fordele og ulemper ved at hente egypteren ind.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Salah ankom til Anfield for 37 millioner pund i sommeren 2017, og siden da har han ikke set sig tilbage.

Shehata forstår godt, hvorfor den 25-årige angriber nu er blevet en eftertragtet herre. Han fremhæver dog den brasilianske superstjerne som et glimrende eksempel på, hvor svært det kan være at skulle arbejde i skyggen af en mangedobbelt Ballon d’Or-vinder. I følge Shehata kan et skifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid gøre mere skade end gavn.

Således fortalte Shehata til ON Sport om Salah, der har kontrakt med Liverpool indtil 2022.

– Det er en ære for os egyptere, når vi taler om Mohamed Salah. Han har gjort det fantastisk for Liverpool i år. Han kan enten forlade klubben til fordel for Barcelona eller Real Madrid, eller vælge at blive hos Liverpool.

LÆS OGSÅ: CHOK: Liverpool uden seks spillere i truppen

– Det er op til ham, men jeg mener, han skal spille for det hold, som altid vil lade ham spille. Salah er den største stjerne hos Liverpool, men hos Real Madrid vil han være i skyggen af Cristiano Ronaldo.

– Det var blandt andet derfor, Neymar forlod Barcelona. Han ville ud af Lionel Messis skygge. Salah skulle tænke sig meget nøje om, før han forlader Liverpool. Han bør have rådgivning fra troværdige og professionelle folk. Så skal han nok tage den beslutning, der er bedst for ham selv.

I øjeblikket fokuserer Salah dog først og fremmest på at blive kampklar igen. Han blev tvunget af banen i kvartfinalen mod Manchester City i den forgangne midtuge, og spillede derfor ingen rolle i Liverpools 0-0-opgør mod Everton i weekenden.

Jürgen Klopps tropper skal senere i dag, tirsdag, forsøge at avancere sig til semifinalen i Champions League. De har sikret sig et godt udgangspunkt med en 3-0-sejr i det første opgør.

LÆS OGSÅ: CHOK: Real Madrid dropper Salah og Kane – dette er grunden