Liverpool har gang i noget af en formkurve for tiden. Det skyldes i særdeleshed den egyptiske angriber, Mohamed Salah, der netop er blevet den første spiller, der har modtaget kåringen som månedens bedste spiller i Premier League tre gange på én og samme sæson.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

I hvad der allerede har været en bemærkelsesværdig sæson for den egyptiske landsholdsspiller, har han nu skrevet historie i Englands bedste række.

Hans vanvittige stribe af mål i alle turneringer er nu øget til hele 39 af slagsen, hvoraf 29 af disse er scoret i ligaen.

Salah fandt vej til nettet seks gange i fire Premier League-kampe i løbet af marts måned. Han åbnede måneden med en scoringen i Liverpools 2-0-sejr mod Newcastle på Anfield.

LÆS OGSÅ: Kæmpe transfer på vej: Liverpool liner bud op på Champions League-stjerne

Derefter spillede han en kamp, hvor han – det er sjældent, det sker – gik fra banen uden at have scoret et mål. Det skete i 2-1-nederlaget til Manchester United.

Liverpool-spilleren rettede dog op på den noget skuffende præstation mod The Red Devils. Det gjorde han med fire mål i Liverpools knusende 5-0-sejr over Watford. Herefter scorede han det kampvindende mål i udekampen mod Crystal Palace, som endte 2-1 til Klopps mandskab.

Disse præstationer har gjort ham til månedens Premier League-spiller i marts måned. Det er dog ikke første gang, Salah løber med titlen i denne sæson. Således blev han også tildelt prisen i november og februar måned.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Salah fortalte følgende til Premier Leagues officielle hjemmeside:

“Det føles godt at vinde den igen. Vi har haft en række gode resultater i denne måned, og det er det vigtigste.”

Der kan sagtens være flere titler på vej til Salah, før denne sæson er slut. For i øjeblikket er han på vej mod en ny rekord i Premier League.

I øjeblikket er flest antal mål af en spiller scoret i en sæson i Premier League 38. Dette scorede Alan Shearer, Cristiano Ronaldo og senest Luis Suárez.

Salah har dog den rekord inden for rækkevidde. Liverpool har stadig fire vigtige kampe tilbage i bestræbelserne på at ende blandt de fire øverste. Med 29 mål mangler egypteren at score tre mål, før rekorden alene er hans.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: To markante profiler forlader OB til sommer

“Jeg er meget stolt over, at jeg kæmper om at blive indehaver af den rekord. Jeg tænker på hver kamp. Det er mit mål. Jeg vil score. Jeg vil hjælpe holdet med at vinde kampen.

“Der er stadig fire kampe tilbage, så der er en stor sandsynlighed for,  at det kan ske. Lad os se.”

Burnleys cheftræner, Sean Dyche, løber med titlen som månedens Premier League-manager i marts måned.

The Clarets har samlet ni point sammen i tre kampe. Således vandt man mod Everton, West Ham og West Bromwich i sidste måned. Dermed er man stadig med i kampen om 7.-pladsen, som sikrer kvalifikation til de europæiske turneringer.

LÆS OGSÅ: Runde 34 i Premier League: Disse spillere sidder ude med karantæner og skader