Når dagen bliver den 26 september 2015, om godt og vel tre måneder, udkommer det længe ventede og årlige FIFA-spil. Spillet har høj status og mange fodboldentusiaster rundt om i verden venter i spænding på denne dag. I mens vi venter kan vi tage et kig på, hvad der bliver anderledes i forhold til det gamle FIFA 15. Electronic Arts Inc., også kladet EA, annoncerede i tirsdags, at EA SPORTS™ FIFA 16 byder på spilmæssige nyskabelser overalt på banen.

Læs også: U21: Danmark vs Tyskland

På de følgende sider vil de gennemgå de primære ændringer og vi starter med forsvarsspillet.

FORSVAR

– 25 nye spilfunktioner gør, at forsvarsspillernes bevægelsesmønstre bliver forandret og dermed skaber det en mere realistisk balance mellem forsvars- og angrebspillerne. Dette skulle gøre spillet endnu mere underholdende og realistisk.

– Spillerne har fået forbedret deres spilintelligens og positionsbevidsthed, som gør, at de bedre kan beslutte, om modstaderen eller de åbneområder skal dækkes af.

– Der er blevet udarbejdet en ny takclingsteknik, som giver nye valgmuligheder. Herunder fintede og stående tacklinger. Derudover har man nu mulighed for at afbryde en glidende tackling, hvis det er nødvendigt.

På den næste side handler det om midtbanens forandringer – brug piletasterne nedenfor