Af Anders Lang Jensen

Et skifte til den engelske Premier League er en drøm for mange fodboldspillere rundt om i Europa. I det italienske er det ingen undtagelse, hvor ligaen ligger langt fra for eksempel den engelske rent niveaumæssigt.

Manchester United er én af verdens største klubber, og deres historie er ikke overraskende blandt de mest medrivende. Mange drømmer derfor om at trække den røde trøje over hovedet, og AC Milans midtbaneprofil Franck Kessie er ingen undtagelse.

Den ivorianske midtbanespiller skiftede i sommer klubben Atalanta ud med storklubben i Italien AC Milan på det mægtige og historiske stadion San Siro. Først på en lejeaftale i indeværende sæson, men skiftet bliver permanent til sommeren 2018.

Den blot 21-årige fysiske midtbaneprofil har imponeret siden skiftet til de noget større rammer i Milano-klubben, og afrikaneren har spillet samtlige kampe for de sort- og rødstribede i den italienske liga undtagen én enkelt kamp.

Men Kessie er dog klar i mælet omkring fremtidens planer. Tilværelsen i det italienske skal ikke fortsætte hele karrieren, og drømmen om den engelske Premier League er der også for midtbanespilleren. Det afslører han nu i et interview.

”Jeg kan rigtig godt lide Premier League og specielt klubben Manchester United. Det er et hold, jeg drømmer om en dag at spille for. Chelsea er for eksempel også en stor klub, som ingen vil afvise. Men drømmen for mig er Manchester United”, siger Franck Kessie til mediet Tuttomercatoweb.

Kessie er en fysisk midtbanemand og en sand motor. Med en alder på blot 21 år har afrikaneren fremtiden foran sig, og et stort skifte til det engelske er derfor ikke usandsynligt, når midtbanespilleren allerede tørner ud for en storklub som Milan i den unge alder.

LÆS OGSÅ:

Officielt: Usain Bolt skal spille på Old Trafford