FC Barcelona-spilleren Rafinha rygtes væk fra den spanske storklub. Der er ifølge italiensk medie stor interesse, fra den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige FC Barcelona-midtbanespiller Rafinha rygtes væk, fra den spanske storklub. Der er nemlig stor interesse fra Serie A-storklubben Inter Milan, ifølge det italienske medie Calciomercato.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Calciomercato skriver at Rafinha skulle være klar, til at forlade den spanske storklub i løbet af januars transfervindue. Rafinha får ikke meget spilletid hos FC Barcelona, og derfor er det forståeligt at han formentlig gerne vil væk fra klubben.

Rafinha har formentlig også en lille drøm om at komme med det brasilianske landshold, til VM-slutrunden i Rusland til sommer. For at Rafinha kan bevise at han er god nok til at blive udtaget, bliver han nødt til at få noget spilletid så han kan få en solid form.

Efter at Rafinhas landsmand Philippe Coutinho er skiftet til Barcelona, forventes det at der også skal sælges nogle spillere. Rafinha kan ifølge Calciomercato blive en af de første spillere, som forlader den spanske storklub.

Mediet skriver at Rafinha og AS Roma mere eller mindre har fået de vigtigste detaljer på plads, så derfor forventes det at et skifte er tæt på at blive en realitet. FC Barcelona har også givet udtryk for, at de ikke vil stå i vejen for at handlen bliver en realitet.

Bliver handlen lukket i dag?

Handlen forventes at blive underskrevet i løbet af de næste par timer, ifølge det italienske medie. Derfor tyder det på at Inter Milan formentlig kan glæde sig over, at have sikret sig brasilianeren  inden så længe.

Der meldes dog intet om hvad Inter Milan forventes, at skulle betale for den nuværende FC Barcelona-spiller. Men det bliver ifølge mediet ikke billigt, men Inter er klar til at betale det som der bliver krævet.

Læs også: AS Roma-forsvarsspiller jagtes af Premier League-gigant