Fabian Ruiz forventes at blive frikøbt af hans frikøbsklausul, med Real Betis i den nærmeste fremtid. Der er specielt stor interesse fra Serie A-storklubben Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Calciomercato har Inter Milan store planer, om at forstærke midtbanen. De har tidligere hentet Matias Vecino til klubben, og nu rygtes PSG-spilleren Javier Pastore mod den italienske storklub.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Den spiller som det dog skal omhandle nu, er Real Betis-midtbanespilleren Fabian Ruiz. Den 21-årige spanske midtbanespiller har en frikøbsklausul på omkring 225.000.000 kroner. Det meldes at Inter Milan er klar, til at udløse den.

Inter er dog ikke den eneste klub som har kigget på Fabian Ruiz. Ifølge mediet har Serie A-konkurrenterne AS Roma og Napoli også interesse i den unge spanske midtbanespiller. Dog er Inter ifølge mediet favorit, på nuværende tidspunkt.

Real Betis har ifølge mediet samtidig givet udtryk for, at der er en Inter-spiller de gerne vil have. Det er den 31-årige japanske forsvarsspiller Yuto Nagatomo, som den spanske klub skulle have interesse i.

De er forhåbningsfulde hos Real Betis

Derfor forventes det at Real Betis håber på at det hele bliver til noget. Da de så får sikret sig en erfaren forsvarsspiller, samtidig med at de så vinker farvel til Fabian Ruiz. Da de har en frikøbsklausul på Ruiz, og derfor kan de ikke gøre så meget ved det, hvis Inter udløser den.

21-årige Fabian Ruiz har i denne sæson spillet 12 La Liga-kampe for Real Betis. Det er i de kampe blevet til to scoringer og tre assist, for den unge spanske midtbanespiller.

Calciomercato skriver samtidig at Inter endda er begyndt at have samtaler, med den unge Real Betis-spiller. Så det forventes at der måske falder en handel på plads, i løbet af de næste par dage.

Læs også: Lørdagens transferrygter: Real Madrids engelske korstog, Pochettinos afgang og Aubameyang-salg