Liverpools kantspiller Xherdan Shqiri har afsløret, hvad hans manager Jürgen Klopp sagde til ham i sekunder inden han blev skiftet ind i kampen mod Manchester United i forgårs, søndag. 

Det skulle vise sig at være en super indskiftning af den tyske manager. Den lille kantspiller formåede nemlig at vende kampen til Liverpools fordel. I det 70. minut scorede Shaqiri til 2-1 og bare 10 minutter senere kunne Anfield se ham lukke kampen og lave 3-1 målet.

Efter kampen afslørede Shaqiri, hvad Klopp havde sagt til ham inden kampen. Han hævder, at Liverpool manageren sagde til ham, at han skulle være så direkte som muligt – fordi han havde så kort tid til at have indflydelse på kampen.

” Han sagde til mig, at han ville have mig til at spille mere direkte end jeg plejer. ” fortalte Shaqiri til mediet the Metro.

“Jeg så kampen fra bænken og det giver et helt andet perspektiv. Man kan se hullerne og, hvilke steder man skal angribe. ” fortsatte han. 

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)Shaqiri blev valgt til Man of the Match efter kampen. Han fortalte, at han var skuffet over at skulle starte ude i sådan en vigtig kamp. Han insisterede dog på, at han altid var klar til at gøre sin del for holdet, når træner Klopp havde brug for det.

“Selvfølgelig ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var skuffet over at sidde på bænken til sådan en vigtig kamp. Det er vel ikke ualmindeligt. “slog schweizeren fast.

“Jeg prøver dog altid at forblive positiv og hjælpe holdet på den bedst mulige måde jeg kan. Jeg kom på banen fra bænken og var meget lykkelig og glad for at jeg kunne have indflydelse på kampen så hurtigt. Det var en fornøjelse. “