Søndag eftermiddag blev der spillet kamp i den hollandske Æresdivision. Kampen stod mellem de to danskerklubber, Ajax og Groningen, og her scorede Lasse Schöne et formidabelt mål. Du kan se målet nederst i artiklen.

(L-R) Kasper Dolberg of Ajax, Amin Younes of Ajax, Hakim Ziyech of Ajax, Davy Klaassen of Ajax, Kenny Tete of Ajax, Lasse Schone of Ajax, Jairo Riedewald of Ajaxduring the UEFA Europa League semi final match between Ajax Amsterdam and Olympique Lyonnais at the Amsterdam Arena on May 03, 2017 in Amsterdam, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Hjemme på Amsterdam ArenA i den hollandske hovedstads sydøstlige bydel tog danskerklubben Ajax imod Groningen i et opgør, der endte 3-1 til værterne, blandt andet på grund af et mål af danske Lasse Schöne.

Ajax havde dog ikke danskere med i startopstillingen, men de blev skiftet ind undervejs. I det 76. minut blev Kasper Dolberg skiftet ind, og minutter efter kom Lasse Schöne.

Sidstnævnte er Ajax-træner, Marcel Keizer, dog nok lykkelig for at have skiftet ind. Blot to minutter efter sin indskiftning lukkede og slukkede Schöne nemlig festen med et fabelagtigt mål, hvor han vendte rundt om sig selv og sidenhen snoede bolden forbi Groningens målmand Sergio Padt til stor jubel for et publikum, der var mødt talstærkt op.

Med sejren får Ajax glæde over de første tre point i denne sæson, da man tabte i den første runde ude mod Heracles, og er i øjeblikket placeret på en niendeplads i ligaen.

Noget overraskende ligger de forsvarende pokalvindere fra Vitesse på førstepladsen efter to runder, mens Nicolai Jørgensens Feyenoord lige nu må tage til takke med en plads på tredjepladsen, mens Daniel Høegh fik samtlige minutter på banen for Heerenveen, der delte hjemme mod Heracles.

Den tidligere OB-spiller, Kasper Larsen, fik fuld spilletid for udeholdet.