A badly-timed challenge from Phil Jones handed Chelsea advantage in the FA Cup final, leaving Manchester United fans outraged as the Blues took the lead from the resulting penalty.

FA Cuppen blev i går, lørdag afgjort. Det var selveste rivalerne Manchester United og Chelsea, der begge var nået til finalen. Og den blev afgjort af en meget uheldig tackling fra Uniteds forsvarsspiller Phil Jones, der umiddelbart efter kampen blev hængt på flere sociale medier for sin rædselsfulde præstation.

En dårlig timet glidende tackling blev altafgørende for The Red Devils og særligt den tidligere Blackburn Rovers-forsvarspiller, Phil Jones, der må have ligget søvnløs den efterfølgende nat af bare ærgelse. Det endte nemlig med et straffespark til Chelsea, som The Blues’ største stjerne og absolutte sikre straffesparksskytte, Eden Hazard, tog sig af.

Uniteds keeper David De Gea kunne intet gøre – og for at det ikke skal være løgn, så blev der ikke yderligere scoret i den kamp. 1-0 til træner Antonio Conte og resten af London-klubben – et mål som de kan takke Phil Jones for, der i dagens anledning havde henvist holdkameraten  Eric Bailly til sidelinjen – træner Jose Mourinho havde altså aktivt fortrukket Jones fra for Bailly, der ellers har spillet det meste af denne sæson i midterforsvaret. En beslutning, som mange fans og eksperter undrede sig over – og som, set i bagklogskabens lys, kom til at give bagslag.

Den tidligere engelske landsholdsanfører Alan Shearer udtaler om Jones’ præstation:

“Hvis jeg var en angriber, der skulle spille mod Jones ville jeg være sikker på, at han på et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter, ville begå en eller anden form for fejl – og det ville give mig mere energi i mit pres og min tro på mig selv. “

Flere United-fans har taget Twitter i brug for at få afløb for deres frustationer og her er nogle af de sjoveste opslag: