En af Manchester City s spillere er netop blevet straffet for at køre for hurtigt. Det betyder, at han ikke må køre bil i et helt år. 

Sky Sports skriver, at der er tale om franskmanden Benjamin Mendy. Han har fået fjernet sit kørekort det næste år, fordi han ikke har kunnet fortælle, hvem der kørte i hans Mercedes for to uger siden.

Det er nemlig sådan, at den Mercedes kørte for hurtigt flere gange og til og med valgte at speede op, der hvor det var ulovligt.

Den 24-årige spiller har afvist at fortælle, hvem føreren i bilen var. Derfor er han nu blevet dømt til at betale 25000 plus 1850 kroner i bøde og afgifter.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Poilitiet har sent flere breve til City spillerens hjem for at inddrage kørekortet. Men Sky Sports skriver nu, at backen har undladt at svare på alle brevene…han har simpelthen ignoreret ordensmagten. Han er derudover også blevet kritiseret for ikke at være til rådighed til høringen i retten.

“Vi har at gøre med fire overtrædelser. To på samme dag, og det er altså en alvorlig sag. Sammen med dem så har Mendy ignoreret indkaldelser til retten. Det lader ikke til, at det er noget vi kan tale ham til. ” slog en talsmand for retten i Manchester fast.

City spilleren spillede ikke i sidste weekend efter at være vendt hjem fra landsholdstjeneste. Guardiola valgte at spare ham.

Manageren har efterfølgende afsløret, at City ikke vil have ham på holdet i dag, lørdag, mod Cardiff, fordi han er blevet skadet i anklen. Det skete i onsdagskampen mod Lyon i Champions League. En kamp som englænderne meget overraskende tabte 1-2 på hjemmebane. De var ellers spået til at vinde gruppen og gå videre som nummer 1.