Vi nærmer os deadline for januar transfervinduet med hastige skridt. Den officielle deadline er mandag d. 2 januar kl. 00.00, den kan dog variere en smule afhængigt af hvilken liga man tager efter. Op til deadline day og på deadline day flyder internettet med transferrygter. Et af de mest vedholdende rygter er, at den engelske storklub, Chelsea er meget tæt på en aftale med Serie A stjernen, Juan Cuadrado.

BV6PJgQCYAAzh1M2

Cuadrado havde et fantastisk VM med Columbia og han har gennem længere tid været rigtig god for Fiorentina. Han kan spille mange forskellige pladser, men hans primære position er på højrekanten. Han er ekstremt hurtig og har en fantastisk teknik. Cuadrados evner på banen har tiltrukket interesse for mange storklubber heriblandt, Chelsea, FC Barcelona og Manchester United.

Sky: Sky sources understand Chelsea are close to agreeing a deal with Fiorentina for midfielder Juan Cuadrado.

Nu ser det dog ud til, at det er Chelsea, der løber med Cuadrado. Han skulle være på vej til England lige nu for, at færdiggøre aftalen og gennemgå lægetjekket hos Chelsea. Prisen har længe været offentligt kendt, da Cuadrado har en frikøbsklausul i hans kontrakt på cirka 260 millioner kroner. For at få plads i truppen og penge til Cuadrado er planen, at Chelsea vil sælge enten Mohammed Salah eller Andre Schürrle.