Rygterne om Lionel Messi og hans mulige skifte væk fra FC Barcelona kører på fuld tryk. Klubber som Chelsea, Manchester City og PSG har alle været meldt interesserede i den lille argentiner. Der er dog endnu ikke blevet lagt et officielt bud på Messi, men det vil Manchester United nu lave om på.

Lionel-Messi-Rayo-Vallecano-de-Madrid-v-FC-kwiU8Nmj04ql

Tal fra fodboldøkonomer har tidligere vist, at Manchester United er én af de få klubber, der kan finansiere et køb af Messi. Begejstrede fans har allerede specialproduceret en Messi Manchester United trøje. Prisen menes at ligge på cirka 2 milliarder kroner og det kan give problemer de nye ‘financial fairplay regler’. Nu har Manchester Uniteds kommende trøjesponsor, Adidas, dog meldt sig på banen for at hjælpe med finansieringen af købet, så klubben kan undgå sanktioner pga. brud på ‘financial fairplay reglerne’.

Messi er Adidas’ frontfigur og han spiller i de populære Adidas Adizero fodboldstøvler. Adidas har tidligere været meldt ekstremt interesserede i, at få Messi over på et hold, som er sponsoreret af Adidas.

På nuværende tidspunkt spiller Messi stadig i FC Barcelona trøje.

Du kan se Messis løn her.