Den midlertidige manager på Old Trafford, Ole Gunnar Solskjær, fortæller, at der vil ske ændringer i januar, på pressemødet forud for hans første kamp i United-sædet mod Cardiff.

Foto: Stu Forster/Getty Images

Ole Gunnar Solskjær antyder, at Manchester United vil foretage en række ændringer i det kommende transfervindue i januar. Han fortæller også, at han har en indflydelse på klubbens ageren på transfermarkedet.

Den tidligere United-angriber har overtaget den midlertidige styring på Old Trafford indtil slutningen af denne sæson, efter han afløste den fyrede José Mourinho.

Solskjær har fået til opgave at skulle vende skuden på et United-mandskab, som har haft en skuffende start på denne sæson.

En del af den proces kan sandsynligvis blive at hente nye ansigter ind i det kommende transfervindue.

– Jeg vil selvfølgelig have en indflydelse, men mit fokus nu er at lære spillerne at kende, observere dem og se de kvaliteter, de besidder, fortæller den nyansatte træner på pressemødet.

– Jeg har mere eller mindre set hver eneste United-kamp i Norge, når jeg har haft tiden til det. Jeg bliver nødt til at lære spillerne at kende først, og få øje på, hvad jeg kan hjælpe dem med at forbedre.

– Klubben har en fin rekrutterings- og scoutingstab, så jeg er sikker på, at der allerede er flere spillere, man holder øje med.

[yop_poll id=6]

Dårlig scouting har kostet dyrt for Manchester United

Netop den dårlige rekruttering har spillet en nøglerolle i Uniteds problemer siden Sir Alex Ferguson gik på pension. Der er brugt massevis af penge på store spillere, som aldrig har slået igennem på førsteholdet.

Spillere som Angel dí Maria, Paul Pogba og Alexis Sánchez er bare nogle af de stjerner, som ikke har levet op til hypen. Sommerens største indkøb, Fred, er heller ikke blevet fundet god nok til startopstillingen i det meste af denne sæson.

Efter 17 kampe er Manchester United placeret på en sjetteplads. Der er 19 point op til Liverpool på førstepladsen, mens Chelsea på 4. pladsen er 11 point foran United.

Solskjærs første kamp i spidsen for Manchester United foregår ude mod Cardiff i morgen, lørdag. Netop Cardiff var han træner for i 2013/14-sæsonen, men han kunne ikke undgå en nedrykning.

Solskjær: Jeg har lavet fejl – men jeg har lært af dem

Opholdet i Cardiff har budt på en masse visdom, som han har kunnet bruge fremadrettet.

– Jeg bliver ældre, og de grå hår kommer. Jeg har haft omkring 300-400 kampe som træner nu. Perioden i Cardiff var naturligvis et stort skridt for mig.

– Jeg har lært en masse, jeg har evalueret og reflekteret. Jeg lavede nogle få fejltagelser, men hvis man ikke gør det, så kommer man ikke til at lære.

Solskjær er uden Romelu Lukaku i kampen mod Cardiff. Manchester United skal forsøge at hente sin blot tredje sejr i ni kampe i det sydlige Wales.