AGF tabte søndag aften 4-0 til F.C. København. Aarhusianerne blev blæst ud af banen til hovedstadsklubben. Bag de meget imponerende cifre gemmer der sig dog et par tvivlsomme kendelser, der godt kan tages op til diskussion her efter kampen.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Københavnerne fik nemlig tildelt et meget tvivlsomt straffespark. Det blev ganke vist godt nok brændt af den slovenske kant, Benjamin Verbic, men målet ti 1-0 er man dog heller ikke synderlig begejstrede over i AGF-lejren.

I sekunder op til det hjørnespark, der ledte til FCKs scoringsmål, følte gæsterne sig snydt for både et frispark og en offside-kendelse mod FCK. Og den altid hårdt kæmpende midtbanespiller, Martin Spelmann, var ikke imponeret over den præstation, dommeren lagde for dagen.

– Det er man jo vant til herinde (i Parken, red.). Der stod vel 12-1 i frisparke fter 15 minutter eller sådan noget. Det var ikke vores dag, fortæller AGF-spilleren.

LÆS OGSÅ: Den mest populære mand i Hobro og omegn: Nu er denne sjove t-shirt blevet lavet til ære for ham

Men Spelmann tøver dog med at rette kritik af dommerstaben, idet det kan give flere karantænedage. Dog opfordrer han pressen til at gøre opmærksom på kendelserne, som gik AGF imod.

– Det er jo jeres job. Vi kan for helvede ikke stå og sige noget. I ved godt, hvad der sker, hvis jeg går ud og siger noget, lød det efter kampen fra en irriteret AGF-spiller.

– I har sgu også et ansvar for at kommentere de der ting, hvis der er offside eller ikke er hånd på bolden og alle de der ting.

LÆS OGSÅ: Medie: Championship-klub endnu engang klar med bud på Rønnow

– Uanset om det er trænere, bolddrenge, spillere eller dommere, så har man et ansvar, og man er en del af det her spil. Så skal man også stilles til regnskab for de ting, man gør, mener Spelmann.

Med nederlaget ligger AGF placeret på en 10. plads i Alka Superligaen med 14 point efter 13 kampe. Der er gået 22 mål ind på Jovanovic i målet.