I sommerens løb florerede der mange rygter om Frederik Rønnow og et muligt skifte til Championship-klubben, Nottingham Forest. Det blev dog ikke en aktualitet. Men det kan det blive til januar.

 (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Et lokalt medie beretter nemlig, at klubben pønser på endnu et bud på den danske målmand, og at det vil ske i januars transfervindue.

Det var uden held, da Nicklas Bendtners tidligere klub, Nottingham Forest, i sommerens transfervindue forsøgte at købe Frederik Rønnow hos Brøndby IF. Nej, tværtimod, var den danske landsholdsmålmand faktisk meget tæt på et skifte til Crystal Palace på transfervinduets sidste dag. Heldigvis for Nottingham Forest blev det ikke sådan, og de kan nu håbe på bedre held i januar.

LÆS OGSÅ: Den værste Liverpool-statistik siden 1964: Klopp er rasende

Derfor starter rygterne om Rønnow naturligvis forfra til vinter. Hovedrollen, ja, den kan Nottingham Forest meget vel ende med at få.

Det lokale medie i Nottingham, Nottingham Post, skriver nemlig, at den engelske klub stadig er interesseret i den danske keeper. Endvidere beretter avisen, at Forest kommer med et nyt, forbedret bud, når transfervinduet åbner efter nytår.

Foruden Rønnow håber klubben også at kunne tilknytte Hibernians midtbanespiller, John McGinn.

LÆS OGSÅ: Superligaens topscorer har kontraktudløb til sommer: Her er klubbens plan for ham

Men Rønnow bliver ikke helt billig for Nottingham Forest. Det tyder nemlig på, at Brøndby IF godt kunne havne i en mesterskabsduel i denne sæson, hvorfor Drengene fra Vestegnen helst ikke vil miste deres sikre skanse i målet.

Rønnow har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2019. Såfremt der ikke sker en forlængelse inden da, er næste sommers transfervindue det sidste, hvor Brøndby kan få penge for landsholdsmålmanden.

Brøndby vandt i weekenden 1-0 ude mod Helsingør, hvilket sender Vestegnsklubben op på en andenplads i Superligaen, der i øjeblikket føres af FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Agent afslører: Lukakus mor endte i skænderi – her er grunden bag