Falcao og Alexis Sanchez

BARRANQUILLA, COLOMBIA - OCTOBER 08: Radamel Falcao Garcia of Colombia looks on during a match between Colombia and Peru as part of FIFA 2018 World Cup Qualifier at Metropolitano Roberto Melendez Stadium on October 08, 2015 in Barranquilla, Colombia. (Photo by Gal Schweizer/LatinContent/Getty Images)

Både Falcao og Alexis Sanchez er fra sydamerikanske lande. Førstnævnte fra Colombia og sidstenævnte fra Chile. Derfor, hvis man skulle gætte, ville det være oplagt, at de to havde spillet sammen i en sydamerikansk klub – og det er også tilfældet.

Angriberne var begge i den argentinske storklub River Plate i sæsonen 2007-08 indtil Sanchez blev hentet af Udinese og året efter skiftede Falcao til Porto. De er siden begge blevet en kæmpe international succes. Sanchez nyder stadig stjernestatus og stor succes i Arsenal, mens det er gået lidt ned af bakke for Falcao, der senest var udlejet til Chelsea.

David Beckham og David Moyes

David Moyes var ikke en succes i United

Det nok mest overraskende makkerpar – David Moyes og David Beckham. De er begge tidligere professionelle fodboldspiller og begge fra Storbritannien. Moyes fra Skotland og Beckham fra England.

Den nuværende undertøjsmodel og tidligere engelsk landsholdspiller Beckham var inden sin storhedstid under Sir Alex Ferguson i Manchester United udlejet til Preston North End i 1994-95-sæsonen fra netop Manchester United.

Anderledes var status for Moyes dengang. Modsætningsvis Beckham, der var i starten af sin karriere – var Moyes i slutningen af sin karriere og i 1993 kom han til Preston. Sæsonen efter kom Beckham som sagt til klubben, fik fem kampe og scorede 2 mål. I 1999 lagde Moyes støvlerne på hylden og blev træner i stedet. Ligesom fodboldkarrieren gik det ikke helt som planlagt.