Fodboldspilleren har fundet nogle spillere som er vigtigere, end de fleste forventer.

Af Lasse D. Drescher

Fodboldspilleren har kigget lidt på de skadede spillere, som formentlig godt kunne have hjulpet deres hold til en bedre placering i tabellen.

Santi Cazorla

Arsenal har haft omkring 40 skader igennem sæsonen. Bare fra august til april har der været 19 skader. Længden af skaderne har så været meget forskellig. Alt fra Jack Wilsheres 240 dage til Petr Cechs lille skade da han skulle med op på et hjørnespark.

Arsenal har spillet uden Santi Cazorla i 21 kampe i sæsonen. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Arsenal har spillet uden Santi Cazorla i 21 kampe i sæsonen. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Arsenals midtbaneprofil Santi Cazorla har været ude med en skade i lang tid, og det måske også lidt derfor at Arsenal røg ud af top-duellen i Premier League? Arsenal har spillet 21 kampe uden den spanske-stjerne. Mon ikke Santi Cazorla kunne have givet Arsenal lidt mere stabilitet på midtbanen.

Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne har i de seneste kampe vist hvor vigtig han egentlig er for holdet. Manchester City kunne måske have spillet med om top-tre hvis De Bruyne havde været med. Manchester Citys vigtigste spillere har haft masser af skader. Leicester og Tottenham har ikke haft sådan nogle langvarige skader til deres vigtige spillere. Jamie Vardy og Mahrez hos Leicester har spillet det meste af sæsonen, og det samme har Tottenhams Harry Kane og Christian Eriksen.

Efter De Bruyne er kommet tilbage er Manchester City blevet en del bedre. (Photo by Xavier Laine/Getty Images )

Efter De Bruyne er kommet tilbage er Manchester City blevet en del bedre. (Photo by Xavier Laine/Getty Images )

Efter at Kevin De Bruyne kom tilbage, har Manchester City vundet fire kampe og spillet en uafgjort. Ved siden af de flotte resultater i Premier League spillede De Bruyne en vigtig rolle, i Manchester Citys kamp imod Paris Saint-Germain i Champions League.