Wayne Rooney

Daily Mails Ian Ladyman skrev følgende tilbage i Februar: “Wayne Rooney’s skade er en tragedie for Manchester United”. Selvom Rooney havde det svært i 2015, ved man stadig hvor vigtig Rooney er for De Røde Djævle. Efter Rooney kom tilbage fra skaden, har Rooney lavet syv mål og fire assists i Premier League.

Det kunne være blevet en tragedie for Manchester United, hvis ikke Martial og Rashford havde scoret de mål de har. (Photo by Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images)

Det kunne være blevet en tragedie for Manchester United, hvis ikke Martial og Rashford havde scoret de mål de har. (Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

Havde Anthony Martial ikke scoret nogle mål i Wayne Rooneys fravær, ville det have været en tragedie. Men Anthony Martial fik lavet nogle scoringer og oplæg, plus at man fik øjnene op for Marcus Rashford. Anthony Martial og Marcus Rashford har sørget for at Manchester United stadig er med i kampen om 4. pladsen i Premier League.

Yannick Bolasie

Crystal Palace’s sæson er på en måde delt op i to. Første halvdel gik det hele godt for Crystal Palace. Palace lå på 7. pladsen efter 17 kampe, det var kun Leicester, Arsenal og Manchester City som vandt mere end Palace gjorde. Nu i den anden halvdel er det gået ned ad bakke for Palace.

Yannick Bolasie er en meget vigtig spiller for Crystal Palace. Foto: Getty Images.

Yannick Bolasie er en meget vigtig spiller for Crystal Palace.
Foto: Getty Images.

Yannick Bolasie blev skadet på “Boxing Day” og var derefter ude i ni kampe. I de første fem kampe uden Yannick Bolasie scorede Palace ingen mål. Det endte med at Palce tabte seks kampe og spillede tre uafgjorte i Bolasie’s fravær. Efter at Bolasie kom tilbage, har Crystal Palace fået nogle vigtige point, så de kom fri af nedryknings-zonen.

Fraser Forster

De fleste spillere skal lige bruge lidt tid til at finde formen igen, efter en skade. Andre skal bare igang igen hurtigst muligt, og det er Fraser Forster et fantastisk eksempel på. Forster kom tilbage i januar, efter at han var ude i ti måneder. Da Fraser kom tilbage på Southampton- holdet, lå Saints på 12. pladsen.

Fraser Forster har været en kæmpe forstærkning på Southampton holdet. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Fraser Forster har været en kæmpe forstærkning på Southampton holdet. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

I Forsters første seks kampe holdte han rent bur. I perioden hvor Forster var ude med skade var der 24 kampe hvor der blev scoret på Southampton. Så det var en kæmpe lettelse at få Forster tilbage i buret, så der kom styr på defensiven.