Stoke City har accepteret personlige forhandlinger med den tidligere Bayern München spiller Xherdan Shaqiri og et skifte forventes inden for de næste 48 timer, skriver Dailymail . Den schweiziske kantspiller nåede at spille 52 kampe og lave 11 mål i Bayern München før, at han skiftede til italienske Inter Milan under sidste transfervindue.

Læs også: Tottenham takkede nej til West Ham wonderkid

Han har blot spillet 15 kampe for Inter Milan, hvor det kun er blevet til et enkelt mål. Prisen for den 23-årige schweizer ligger på 142 millioner kroner, hvilket bliver Stokes dyreste indkøb nogensinde.

Shaqiri – hattrick-helt under VM

Xherdan Shaqiri har tidligere været rygtet til Stoke City, men efter en lang periode uden videre tegn på fremskred i forhandlingerne, var det forventet at Stoke træner, Mark Hughes havde droppet interessen for Shaqiri. Den schweiziske landsholdspiller blev dog spottet på Stoke tribunerne under gårsdagens kamp mod Liverpool, og nu meldes Shaqiri igen til klubben, hvor han allerede kan få sin debut imod Tottenham på lørdag.

Læs også: Hjernedødt: Arsenal-fans sender dødstrusler til egen spiller

De fleste husker nok Shaqiris fantastiske hattrick imod Honduras under VM 2014, som sendte Schweiz videre fra VM-gruppen. Shaqiri har siden hans ankomst fra Basel til Bayern München i 2012 været udset som et lovende stortalent, men har indtil nu ikke været i stand til indfri forventningerne.